Hos Sofus har vi nu fornøjelsen af at byde velkommen til vores nyeste – og yngste – matros på skuden, Thomas Clausen, der startede hos Sofus i starten af februar.

Thomas er nyuddannet datamatiker på UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole, og han kommer til at bruge sin nyerfarede viden, når han sammen med vores skarpe team af programmører, skal vedligeholde og udvikle vores programmer.

Thomas er bosiddende i Vejle, og når han ikke nørder i diverse koder og udviklingsprogrammer, så nyder han en tur i skoven på sin mountainbike. Han er også en ganske habil e-sport spiller, hvor han både spiller Counter Strike og League of Legends. Hvem ved – måske kan han udfordre nogle af de mere erfarne på kontoret?

Vi er super glade for de nye datamatiske muskler vi har fået tilført til maskinrummet, og vil slutteligt endnu engang byde velkommen til Thomas.

Interesseret i at høre mere om sofus?

Ønsker du at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så ring eller send os en mail med navn og telefonnummer. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil du blive ringet op snarest mulig til en uforpligtende samtale.

Dagbogsprogrammet

DPU dokumentation