Hos Sofus er vi hele tiden på jagt efter mere viden og faglig sparring på socialområdet. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at vi har indgået et stragisk non-profit samarbejde med konsulentvirksomheden, Riedl & Co. 

Man skal gøre det man er bedst til. Det er et – efterhånden – klassisk udtryk, men ikke desto mindre et udtryk, som vi lever efter her i Sofus. Vi fokuserer nemlig på det vi er bedst til – at skabe de bedste it-programmer til det socialfaglige område. Vi er skarpe på, hvad behovet hos kunderne er, og dermed også hvad vores programmer skal indeholde for at kunne dokumentere en indsats.

Vender vi blikket mod Riedl & Co. så er de eksperter i forhold til kommunernes indkøb på hele det socialfaglige område. Derudover har de en dyb indsigt i leverandørmarkedet af sociale tilbud. Kort sagt er de skarpe på den forretningsmæssige del, hvor de blandt andet rådgiver omkring GDPR-dokumentation, prissætning, kontrakter og dokumentation og effektmåling af indsatserne.

I det kommende samarbejde vil både Sofus og Riedl & Co. komme til at supplere hinanden på hver vores faglige område. Det betyder, at vi vil komme til at sparre med hinanden i forhold til udviklingen på det socialfaglige område, så vores produkter hver især supplerer hinanden bedst muligt.

Vi vil gerne takke Riedl & Co. og vi ser frem til det kommende samarbejde.

Interesseret i at høre mere om sofus?

Ønsker du at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så ring eller send os en mail med navn og telefonnummer. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil du blive ringet op snarest mulig til en uforpligtende samtale.

Dagbogsprogrammet

DPU dokumentation