Det siger vores kunder om Sofus

Vi arbejder hele tiden med det overordnede formål, at hjælpe socialarbejdere med at give udsatte børn og unge og voksne et bedre liv og en bedre tilværelse. Vi arbejder praksisnært, og derfor lytter vi også altid til vores kunder. 

Læs her, hvad vores kunder har at sige om vores programmer. 

"SOFUS MATCH er et godt og brugervenligt system, der hurtigt giver den enkelte medarbejder et overblik, samtidig med at programmet understøtter den samlede opgaveløsning i afdelingen."

Pia Stab, Familieplejen, Aarhus Kommune

"Dagbogsprogrammet sikrer den daglige kommunikation i en kompleks organisation. Den skaber klarhed i behandlingen og er den daglige nerve her på Godhavn"

Søren Skjødt, Forstander på Godhavn

”Sofus beskrives bedst som brugervenligt, let og overskueligt. Det er let at navigere i de forskellige kategorier, og oplæring af nye medarbejdere går enormt hurtigt, da det ikke kræver den store introduktion. Dette er virkelig relevant for os, da vi hurtigt kan få nye medarbejdere i gang”

Michael Zakarias, Afdelingsleder, Det Specialiserede Døgntilbud - Bøgen og Engen

Sofus understøtter generelt vores daglige arbejde rigtig godt. Det er nemt og overskueligt, og det er på baggrund af Dagbogsprogrammet, at vi kan dokumentere vores praksis og ikke mindst effekten af den. Søgefunktionerne er også gode og er en stor hjælp, når vi skal skrive statusrapporter eller har brug for at finde tidligere skrevne ting.

 

Rikke Kierstein, Børne og Unge Center Vejle Fjord

"Vi får SUPER god support fra DØGNDATA, som hurtigt og effektivt afhjælper evt. problemer. Personalet ved DØGNDATA er tilgængelige, lydhøre og meget serviceminded"

Pia Stab, Familieplejen, Aarhus Kommune

"Sofus sikrer, at man som medarbejder kan finde de informationer, som er nødvendige. Dagbogsprogrammet er driftsikkert, brugervenligt og fleksibelt og så er deres support i en helt særlig klasse - jeg ringer bare direkte til chefen"

Søren Skjødt, Forstander på Godhavn

Supporten hos Sofus har fra dag ét været i særklasse. Det er fantastisk at vi faktisk samarbejder om de udfordringer der måtte være, og at vi altid kan komme hurtigt i kontakt med en udvikler eller en supportmedarbejder. Vi er utrolig glade for, at vi er skiftet fra et andet system til Sofus”.

Michael Zakarias, Afdelingsleder, Det Specialiserede Døgntilbud - Bøgen og Engen

Interesseret i at høre mere om sofus?

Ønsker du at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så ring eller send os en mail med navn og telefonnummer. Du kan også udfylde vores kontaktformular, så vil du blive ringet op snarest mulig til en uforpligtende samtale.

Dagbogsprogrammet

DPU dokumentation