DPU dokumentation

DPU dokumentation sikrer en målrettet pædagogisk indsats i hverdagen med afsæt i DPU vurderinger.

Om DPU dokumentation

DPU-dokumentation er et procesbaseret redskab til institutioners pædagogiske arbejde med det enkelte barns udvikling i forlængelse af vurderinger og scoringer i Dansk Pædagogisk Udviklingsbeskrivelse (DPU).

DPU-dokumentation er dit redskab til at danne overblik og fastholde fokus i hverdagen og i perioderne mellem de enkelte DPU-vurderinger. I dagbogsformat fastholder programmet dialog, en fælles plan og udviklingsmål for den videre indsats og ikke mindst fremmer samarbejdet pædagoger imellem og i samarbejdet med forældre.

Fordele og hvorfor DPU dokumentation er det rigtige valg

  • Overblik og systematik i daginstitutionens pædagogiske arbejde med det enkelte barn
  • En målrettet og vedholdende daglig indsats med afsæt i scoringer i DPU
  • Tæt fokus på de dynamiske udviklingsområder fra DPU
  • Fælles refleksioner, dialog og handleplaner i den pædagogiske praksis
  • Dokumentation af indsats og resultater over for forældre og forvaltning

Udviklingen af DPU dokumentation

DPU-dokumentation er udviklet af sofus i samarbejde med Dansk Psykologisk Forlag samt Jørgen Lyhne og Anna Marie Langhoff Nielsen (forfattere til Dansk Pædagogisk Udviklingsbeskrivelse). Læs mere om Dansk Pædagogisk Udviklingsbeskrivelse 0-6 år på DPU

Dansk Psykologisk Forlag kan kontaktes på telefon 4546 0050 eller email: info@dpf.dk

Sikkerhed er i højsædet

Sikring af sofussystemet

sofus overholder bestemmelserne i Persondataloven og de dertil hørende bekendtgørelser. Det vil i korte træk sige, at data skal opbevares og sendes sikkert, at adgangen til systemets data skal begrænses af brugernavne/adgangskoder, og at alt det, der sker i systemet, skal registreres. sofus er godkendt af Datatilsynet.

Sikker overførsel af data

Når du bruger sofus, sendes der personfølsomme data mellem din PC og Neticʼs servere over Internettet. For at undgå, at hackere kan opsnappe data undervejs, foregår overførslen af data gennem en særlig sikret dataforbindelse, en såkaldt 256 bit SSL-forbindelse, som er umulig for hackerne at trænge ind i.

Adgang og logning

For at få adgang til sofus skal man have et gyldigt brugernavn og en hemmelig adgangskode. Adgangskoden skal bestå af mindst otte tegn (tal og bogstaver), så man ikke kan gætte sig frem til den. Kunden kan også tilvælge 2 faktor autentifikation og ip begrænsning.

Interesseret i at høre mere om DPU dokumentation?

Ønsker du at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så kan du udfylde kontaktformularen, og så kontakter vi dig snarest muligt. Du er også velkommen til at ringe eller sende os en mail med navn og telefonnummer, så vil du snarest blive ringet op.

martin@sofus.dk

60 22 53 32

martin@sofus.dk

60 22 53 32

Spørgsmål & svar

Skal der installeres noget på min computer?

Nej, hvis du har en moderne browser - f.eks. Google Chrome Internet Explorer, Firefox, Safari eller anden i en nyere version er du kørende

Kan jeg bruge programmet på tablet, iPad og smartphone?

Dagbogsprogrammet, sofusTEACH og DPU dokumentation er udviklet med responsivt design, hvor skærmbillederne indretter sig efter skærmstørrelsen. sofusMATCH fungerer fint på tablets og iPads, men er ikke optimeret til smartphones.

Skal jeg tage backup af det jeg skriver?

Nej, alt hvad du skriver i programmet bliver gemt hos vores hostingfirma - Netic A/S - som sørger for al sikkerhed, kryptering back up m.m.

Bliver der gemt noget på min computer?

Nej

Dagbogsprogrammet

DPU dokumentation