sofus MATCH: Journalsystem til kommunens familieplejeorganisation

Placeholder

SofusMATCH er et nyudviklet IT-system henvendt til kommunernes familieplejeorganisation. Systemet sikrer overblik og letter arbejdsgange i forbindelse med praktiske forhold om familiepleje og anbringelser i familieplejen.
sofusMATCH er et værktøj, der er udviklet til håndtering af alt vedrørende anbringelser af børn. Det betyder, at systemet er oplagt at bruge for kommunen, når et barn er anbragt udenfor hjemmet i familiepleje eller på et bosted.

Hvorfor er det relevant at benytte et journalsystem?

SofusMatch er i udgangspunktet udviklet som et redskab til at matche plejefamilier og børn. Men IT-systemet kan bruges til mere end det. Systemet giver et samlet overblik over dokumenter, grundoplysninger og godkendelser samt andre relevante informationer om det enkelte barn. Det kan dermed fungere som et journalsystem, der samler oplysninger om barnet, familieforhold og eventuelle bosted på et sted.

Dagbogsprogrammet

Til håndtering af alt det skriftlige arbejde vedrørende anbragte børn og unge tilbyder vi hos sofus desuden vores dagbogsprogram, som gør det nemt at indsamle og dele nødvendig viden og resultater. Programmet gør det muligt at koble den daglige dokumentation til jeres målsætninger og evalueringer for det enkelte barn eller unge menneske, så i kan måle på dennes udvikling.

Nem og overskuelig brugerflade

Vores mål er at gøre det så nemt som muligt for kommunerne at benytte vores journalsystem og dagbogsprogram. Derfor har vi udviklet brugervenlige it-værktøjer, der med sit overskuelige og intuitive design har en brugerflade, som er nem at arbejde i på både medarbejderniveau og i hele organisationen. Vores overskuelige bosteds journalsystem bidrager ikke alene til, at alle relevante oplysninger er samlet på ét og samme sted, men mere specifikt bidrager det også til, at hverdagen for organisationen eller kommunens ansatte lettes og overskueliggøres. Det skal bidrage til mere tidsbesparende og hensigtsmæssige arbejdsgange.

Vi sikrer høj fortrolighed

I arbejdet med børn og unge – og mennesker generelt – er det vigtigt at have fortroligheden i centrum. Derfor er vores systemer udviklet med fokus på, at personfølsomme oplysninger er registreret under sikre forhold. Og lever ikke mindst op til den nye persondataforordning, der træder i kraft i 2018. Denne fortrolighed gør, at kommuner, den enkelte plejefamilie eller familieplejens medarbejdere trygt kan benytte vores bosteds journalsystem i arbejdet med anbragte børn og unge.