På Dokumentasjonskonferansen den 28. oktober på Scandic Asker, kommer flere forskjellige foredragsholdere fra både forsknings- og praksisfeltet i Danmark og Norge. Senest presenterte vi Siri Pettersen – fikk du ikke med deg det, kan du lese det her.

 

Det er tid for å løfte sløret for ennå et ansikt på Dokumentasjonskonferansen. Vi har nemlig vært så heldige å få med oss to fine folk fra IKT-Norge, interessorganisasjonen for små og store bedrifter med teknologi og digitalisering som felles ståsted. Christopher Hoff er politisk rådgiver og dokumenterer på sosiale medier under konferansen, og Fredrik Syversen er direktør for strategi- og forretningsutvikling, og skal blant annet hjelpe med å lede den spennende debatten til slutt i konferansen.

Fredrik arbeider blant annet innenfor e-helse og hvordan man kan bringe mer åpenhet inn i helsesektoren. Han har deltatt i noen prosjekter med unge i barnevernet, og har dessuten bistand som et av sine kompetansefelt.

Har du ennå ikke fått reservert plassen din på konferansen har du fortsatt mulighet – Book en plass ved å klikke her