På Dokumentasjonskonferansen den 28. oktober på Scandic Asker, kommer flere forskjellige foredragsholdere fra både forsknings- og praksisfeltet i Danmark og Norge. Senest præsenterede vi den første af foredragsholderne, Anne Kvilhaug – fik du ikke læst det indlæg, kan du læse det ved at klikke her.

Denne gang er det blevet tid til at præsentere Helle Janner, der er pædagogisk leder på akutinstitutionen, Borgmesterbakken i Horsens i Danmark. Oplægget kommer til at omhandle den forandring der er sket i Helles organisation ved at sætte fokus på dokumentationskulturen, hvad det kræver af ledelsen og af medarbejderne samt hvad gevinsten er – alt sammen til gavn for det enkelte barn.

Hovedpunktene i Helles foredrag:

  • Ledelse
  • Kultur 
  • Organisering

 

Her kan du høre Helle sette litt flere ord på det foredraget hun skal holde på Dokumentasjonskonferansen.