Historien om Sofus

Sofus Døgndata er en IT-virksomhed, som blev grundlagt i 2009. Sofus tilbyder brugervenlige it-programmer til plejefamilier, dag- og døgninstitutioner samt kommuner der tjener det fælles formål at håndtere alt skriftligt arbejde, samt dokumentere indsats og effekt.

De første spæde skridt mod hvad der skulle ende med at hedde Sofus Døgndata blev allerede taget tilbage i 2002. Grundlæggeren Henrik Ernst, der dengang var forstander på en døgninstitution i Aarhus ville gøre op med håndskrevne rapporter i uoverskuelige ringbind, og i stedet implementere digitale løsninger. Herefter arbejdede Henrik i samarbejde med Klaus Roelsgaard med forskellige idéer samt udvikling af digitale løsninger til døgninstitutioner. Kerneværdierne var fastlagte: Troværdighed og hjælpsomhed skulle være i højsædet. Derudover skulle programmerne være baseret på erfaring fra fagfolk.

Meget vand er løbet gennem åen siden Sofus blev grundlagt tilbage i 2009. Og selvom Sofus Døgndata løbende arbejder på at optimere deres programmer, er de ligeledes på konstant udkig efter nye muligheder på det socialfaglige område.

Læs hele historien om Sofus

Vores værdier

Hvorfor

Vi hjælper socialarbejdere med at give udsatte børn, unge og voksne et bedre liv

Hvordan

Med enkle og overskuelige programmer hjælper vi professionelle med redskaber, der fagligt giver mening

Hvad

Vi laver IT-programmer, der håndterer alt skriftligt arbejde og dokumenterer indsats og effekt

Dagbogsprogrammet

DPU dokumentation