sofusTEACH

sofusTEACH

sofusTEACH giver visuelt overblik og sikrer videreudvikling af lærere og pædagogers faglige potentiale.

Placeholder

Om sofusTEACH

sofusTEACH er et digitalt værktøj, der giver skoleledelsen et visuelt overblik over lærere og pædagogers kompetencer og udviklingspotentiale.

Programmet er udviklet i samspil med Brørupskolen i Vejen og inspireret af Skolelederforeningens pjece "Tættere på". sofusTEACH samler og strukturerer observationer fra undervisningen i en digital kortlægning af medarbejderens faglige kompetencer. Dette danner afsæt for det gode samarbejde på den enkelte skole og sikrer feedback, dialog og fælles refleksioner.

Pult

Fordele og hvorfor sofusTEACH er det rigtige valg

Fordele for skolen

 • Digital kortlægning af lærere og pædagogers faglige kompetencer
 • Sikrer dialog og samarbejde omkring den enkelte medarbejders målsætning og udvikling
 • Grafisk modeller gør det nemt at fremlægge og dokumentere indsats og resultater over for skolebestyrelse og forvaltning
 • Giver overblik over skolens samlede faglige kompetencer
 • Klare rammer for observationsforløb danner solidt fundament for udvikling af den gode undervisning
 • Styrkelse af kvalitet i både feedback og fælles refleksioner

Skab overblik med sofusTEACH

sofusTEACH indeholder tre overskuelige og let anvendelige redskaber, som hjælper med at dokumentere og fremlægge skolens faglige kompetencer og udvikling.

Diagrammer der giver et visuelt overblik over medarbejderens kompetencer på henholdsvis medarbejder-, team- og skoleniveau.

Kompetenceprofiler der giver et hurtigt og præcist overblik over medarbejderens kompetenceudvikling – igen på de tre førnævnte niveauer.

Logbøger der danner fælles rammer for observationsforløb, dialog og refleksion, fastholder udvalgte fokusområder i kompetenceudviklingen og synliggør fremadrettede handleplaner.

Sikkerhed er i højsædet

 • Placeholder

  Sikring af sofussystemet

  sofus overholder bestemmelserne i Persondataloven og de dertil hørende bekendtgørelser. Det vil i korte træk sige, at data skal opbevares og sendes sikkert, at adgangen til systemets data skal begrænses af brugernavne/adgangskoder, og at alt det, der sker i systemet, skal registreres. sofus er godkendt af Datatilsynet.

 • Placeholder

  Sikker overførsel af data

  Når du bruger sofus, sendes der personfølsomme data mellem din PC og Neticʼs servere over Internettet. For at undgå, at hackere kan opsnappe data undervejs, foregår overførslen af data gennem en særlig sikret dataforbindelse, en såkaldt 256 bit SSL-forbindelse, som er umulig for hackerne at trænge ind i.

 • Placeholder

  Adgang og logning

  For at få adgang til sofus skal man have et gyldigt brugernavn og en hemmelig adgangskode. Adgangskoden skal bestå af mindst otte tegn (tal og bogstaver), så man ikke kan gætte sig frem til den. Kunden kan også tilvælge 2 faktor autentifikation og ip begrænsning.

Interesseret i at høre mere om sofusTEACH?

Ønsker du at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så ring eller send os en mail med navn og telefonnummer, så vil du snarest blive ringet op.

Spørgmål & svar

Skal der installeres noget på min computer?

Nej, hvis du har en moderne browser - f.eks. Google Chrome Internet Explorer, Firefox, Safari eller anden i en nyere version er du kørende

Kan jeg bruge programmet på tablet, iPad og smartphone?

Dagbogsprogrammet, sofusTEACH og DPU dokumentation er udviklet med responsivt design, hvor skærmbillederne indretter sig efter skærmstørrelsen. sofusMATCH fungerer fint på tablets og iPads, men er ikke optimeret til smartphones.

Skal jeg tage backup af det jeg skriver?

Nej, alt hvad du skriver i programmet bliver gemt hos vores hostingfirma - Netic A/S - som sørger for al sikkerhed, kryptering back up m.m.

Bliver der gemt noget på min computer?

Nej

Læs mere