sofusMATCH

sofusMATCH er din mulighed for at håndtere alt vedrørende plejefamilier og børn. Et redskab der giver overblik og systematik, og som skaber sammenhæng mellem familiens ressourcer og barnets behov.

LÆS MERE

Dagbogsprogrammet

Sæt fagligheden i centrum med Dagbogsprogrammet, som er det helt enkle og overskuelige redskab til håndtering af alt skriftligt arbejde vedrørende anbragte børn/unge/voksne og på mentorområdet.

LÆS MERE

Kontaktpersoner

sofusKONTAKTPERSONER er et digitalt værktøj, som hjælper med at sikre, at opgaverne bliver løst systematisk, sammenhængende og er dermed med til at skabe overblik

LÆS MERE

DPU Dokumentation

DPU-dokumentation er et redskab til institutioners pædagogiske arbejde med det enkelte barns udvikling i forlængelse af vurderinger og scoringer i Dansk Pædagogisk Udviklingsbeskrivelse

LÆS MERE

Glade kunder gør os stolte

"SOFUS MATCH er et godt og brugervenligt system, der hurtigt giver den enkelte medarbejder et overblik, samtidig med at programmet understøtter den samlede opgaveløsning i afdelingen."

Pia Stab, Familieplejen, Aarhus Kommune

“Vi får SUPER god support fra DØGNDATA, som hurtigt og effektivt afhjælper evt. problemer. Personalet ved DØGNDATA er tilgængelige, lydhøre og meget serviceminded”

Pia Stab, Familieplejen, Aarhus Kommune