Det siger vores kunder om sofus

“Brugervenligt, logisk, giver godt overblik.” – Karina Wrang, Familiepleje konsulent, Slagelse Kommune

Vi arbejder hele tiden med det overordnede formål, at hjælpe socialarbejdere med at give udsatte børn og unge og voksne et bedre liv og en bedre tilværelse. Vi arbejder praksisnært, og derfor lytter vi også altid til vores kunder.

Karina Wrang, Familieplejekonsulent, Slagelse Kommune

“Sofus har gjort vores arbejde i familieplejen meget nemmere. Hvor vi før skulle sende dokumenter via E-boks og efterfølgende lægge dem på sagen, kan vi nu nøjes med at lægge dokumentet på sagen og blot tilføje et flueben, så plejefamilien modtager det samtidig.
Plejefamilierne oplever ligeledes at systemet er let at bruge og funktionerne som dagbog og udvikling giver dem mulighed for at få mere systematik ind i deres arbejde og samle deres observationer og udviklingsarbejde skriftligt et og samme sted.
Sofus er meget brugervenligt. Det er logisk at bruge og svært at lave fejl.”

Søren Skjødt, Forstander på Godhavn

“Dagbogsprogrammet sikrer den daglige kommunikation i en kompleks organisation. Den skaber klarhed i behandlingen og er den daglige nerve her på Godhavn”

Michael Zakarias, Afdelingsleder, Det Specialiserede Døgntilbud – Bøgen og Engen

”Sofus beskrives bedst som brugervenligt, let og overskueligt. Det er let at navigere i de forskellige kategorier, og oplæring af nye medarbejdere går enormt hurtigt, da det ikke kræver den store introduktion. Dette er virkelig relevant for os, da vi hurtigt kan få nye medarbejdere i gang”

Rikke Kierstein, Børne og Unge Center Vejle Fjord

“Sofus understøtter generelt vores daglige arbejde rigtig godt. Det er nemt og overskueligt, og det er på baggrund af Dagbogsprogrammet, at vi kan dokumentere vores praksis og ikke mindst effekten af den. Søgefunktionerne er også gode og er en stor hjælp, når vi skal skrive statusrapporter eller har brug for at finde tidligere skrevne ting.”

Camilla Nielsen, Familieplejekonsulent, Sønderborg Kommune

“Vi bruger journalsystemet, hvilket gør det let at holde styr på vores egne notater. Kommunikationen med plejefamilierne er blevet nemmere og mere sikkert og det gælder både for familieplejekonsulenter, administration og socialrådgivere. Sofus har også muliggjort, at vi er flere, der kan arbejde i samme sag samtidigt og processen fremgår i Sofus.”

Support

“Super god support. Det er nemt at få fat i en som kan hjælpe både på tlf og mail. Hurtige tilbagemeldinger, oftest samme dag!”

Karina Wrang
 Familieplejekonsulent, Slagelse Kommune

“Sofus sikrer, at man som medarbejder kan finde de informationer, som er nødvendige. Dagbogsprogrammet er driftsikkert, brugervenligt og fleksibelt og så er deres support i en helt særlig klasse – jeg ringer bare direkte til chefen”

Søren Skjødt 
Forstander på Godhavn

“Supporten hos Sofus har fra dag ét været i særklasse. Det er fantastisk at vi faktisk samarbejder om de udfordringer der måtte være, og at vi altid kan komme hurtigt i kontakt med en udvikler eller en supportmedarbejder. Vi er utrolig glade for, at vi er skiftet fra et andet system til Sofus”.

Michael Zakarias
Afdelingsleder, Det Specialiserede Døgntilbud – Bøgen og Engen

“Vi oplever, at support altid er venlige og villige til at hjælpe. De er lette at få fat på og fra Sofus’ side er der altid velvillighed til at videreudvikle på systemet og brugerfladen.”

Camilla Nielsen
Familieplejekonsulent, Sønderborg Kommune

Interesseret i at høre mere om sofus?

Ønsker I at vide mere om programmet, hvad det koster at anskaffe eller at prøve det gratis, så ring eller send os en mail med navn og telefonnummer. I kan også udfylde vores kontaktformular, så vil I blive ringet op snarest mulig til en uforpligtende samtale.

Hvilket program, vil du høre mere om?
Hvilket program, vil du høre mere om?